Mijn favorieten

AANKOOP

Aankopen van onroerend goed is maatwerk.

Heeft u plannen of misschien al besloten op zoek te gaan naar een nieuw huis of een pand voor werken en wonen? Maar u heeft geen idee waar en hoe u dit het beste kan aanpakken?

KAMPS MAKELAARDIJ, uw AANKOOPSPECIALIST

Onze deskundige hulp op maat zorgt ervoor dat u feilloos door het aankooptraject gaat.
Juist daarom ook doet u een beroep op ons kantoor.

Zoeken of vinden
Als koper kunt u eindeloos zoeken en zich goed oriënteren op de internetsites met een groot aanbod van objecten, per regio, wijk en/of de gewenste prijsklasse. Voor met name woningzoekenden biedt de NVM-site www.funda.nl wel verreweg het meest complete aanbod. In deze fase bedenkt men vaak niet om een makelaar in te schakelen. Toch kan een goede, professionele begeleiding van essentieel belang zijn om een voor u zo belangrijke, verantwoorde beslissing te nemen. Weet u bijvoorbeeld welke transacties recentelijk zijn gerealiseerd? Hoe het zit met het nieuwe bestemmingsplan, de milieuwetgeving, overige juridische voetangels? Is er sprake van een onderzoeksplicht van de koper, is een bouwtechnische keuring noodzakelijk? Is de mededelingsplicht van verkopende makelaar voldoende waarborg voor u? Behartigt hij ook uw belang? Of doen wij dat voor u: voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Samen zoeken, samen vinden en een correcte afwikkeling van zaken levert u alleen voordeel op.

ZEVEN GOEDE REDENEN OM KAMPS MAKELAARDIJ IN TE SCHAKELEN BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING:
Inventarisatie van uw woonwensen, met mogelijk vrijblijvend advies van onze hypotheekadviseur.
Begeleiding bij bezichtigingen, deskundige advisering en het regelen van een optie.
Beoordeling van de bouwkundige staat, bestemmingsplan, zonodig inschakelen van een met ons samenwerkende bouwkundige en/of binnenhuisarchitect.
Scherp, doch op correcte wijze de prijsonderhandeling voeren en samen met u de juiste biedingsstrategie bespreken met noodzakelijke voorbehouden.
Continue volgen van de actuele marktontwikkeling, marktkennis en overzicht van de historie van verkochte objecten.
Beschikking over het kenniscentrum van de NVM met juridische bijstand, permanente educatie en bijhouden recente wetgeving.
Brede ervaring op het brede terrein van onroerend goed, bemiddeling, beheer en taxaties stellen wij tot uw dienst.
Dit is maar een greep uit onze dienstverlening. Hoofdzaak is dat uw opdracht in vertrouwde handen is en dat alleen een gedegen aanpak leidt tot een succesvolle samenwerking.

Afhankelijk van uw wensen worden duidelijke afspraken gemaakt voor het gehele traject, van zoekopdracht tot overdracht, of slechts voor enkele onderdelen. En daarmee houdt het niet op. Ook na oplevering kunt u met vragen en problemen bij ons terecht.

Kortom, met ons staat u als koper van een huis een stuk zekerder. Vindt u dat wel een prettig idee, neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken op 06-10119911.