Mijn favorieten

VERKOOP

Kamps Makelaardij adviseert, helpt en regelt alles rond de verkoop van uw woning of bedrijfsruimte. Wij adviseren u over een door u gewenste, doch realistische opbrengst en bepalen samen met u de vraagprijs.

Het verkooptraject begint vervolgens met het opstellen van een goede aanbiedingstekst en een fotopresentatie. Dan volgen eventuele afspraken voor bezichtiging en biedingsmogelijkheden, het opstellen van de koopovereenkomst, de oplevering van de woning, een correcte notariële afwikkeling en uiteindelijk de eigendomsoverdracht. Wij zetten verkoopmiddelen in om de verkoop te bevorderen, zowel via ons eigen regionale netwerk, als dat van de collega-makelaars én dat van de landelijke NVM-organisatie (www.funda.nl en www. fundainbusiness.nl).

Kosten voor diverse andere aanvullende diensten waaronder adverteren worden voorts in overleg met u gemaakt.

Neem eens contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het gesprek kan bij u thuis plaatsvinden, zodat wij u direct en vrijblijvend een objectief waardeoordeel kunnen geven van uw woning. Uiteraard verplicht u dit tot niets! Buiten kantooruren kunt u bellen op 06-10119911.

Een eerste kennismaking op ons kantoor is natuurlijk ook mogelijk. Het beste kunt u hiervoor eerst even een afspraak maken. U bent van harte welkom!