Mijn favorieten

TAXATIE WONINGEN

Een koper of verkoper van een huis, maar ook een hypotheekverstrekker, een verzekeraar, de overheid en de belastingdienst willen vaak de waarde van een bepaald object weten. In de meeste gevallen is een officieel taxatierapport nodig. 

Kamps Makelaardij heeft een langdurige en brede ervaring met taxaties van onroerend goed, veelal met een validatie via de Stichting NWWI waardoor deze rapporten door vrijwel alle geldverstrekkers geaccepteerd zijn. 

Ter plaatse neemt hij het te taxeren pand op en zal daarbij verschillende aspecten mee laten wegen om tot zijn waardevaststelling te komen.
Te denken valt bijvoorbeeld aan vraag en aanbod, ligging, bouwaard van de woning, wet- en regelgeving van de overheid. Belemmerende bepalingen en zakelijke rechten worden onderzocht en er wordt gekeken of het object voldoet aan de milieuwetgeving.

De kosten van een taxatie zijn afhankelijk van de aard van de taxatie en het getaxeerde bedrag.

Tevens geven wij vrijblijvend een objectief waarde-oordeel bij een voorgenomen verkoop.

Wij taxeren voor particulier en midden- en kleinbedrijf. U kunt een rapport van ons verwachten dat deskundig onderbouwd is en dat voldoet aan de normen van diverse (branche) organisaties en geldverstrekkende instellingen.
Wij kunnen dit binnen enkele dagen voor u regelen.


Vraag naar onze taxatieservice!